Evenement aanmelden

Al ruim 30 jaar is de Bossche Reddingsbrigade een bekend gezicht op de Bossche strandbaden en bij watersportevenementen. Naast de beveiligingen binnen de gemeentegrenzen is de Bossche Reddings Brigade als een van de meest toonaangevende binnenbrigades in heel Nederland actief en soms zelfs daarbuiten! De BRB is op verschillende fronten actief. Zo bewaken we twee strandbaden, de Oosterplas in de Den Bosch en de Zandmeren in de gemeente Maasdriel Ook bewaken we diverse evenementen op of aan het water. Voorbeelden hiervan zijn de bekende dancefeesten Extrema Outdoor en Decibel maar ook zwem- en zeilwedstrijden.

Voor de activiteiten heeft de BRB de beschikking over professionele materialen zoals meerdere snelle reddingseenheden, een rampeneenheid, communicatie/materialenwagen en twee voertuigen.

Tot slot hebben we een alarmploeg die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat voor het assisteren bij oppervlaktereddingen in de regio Gelderland-Zuid en voor het ministerie van V&J ter assistentie bij watersnoodrampen.

Voor informatie over veiligheid bij uw evenement, neem contact met ons op door het formulier in te vullen.

 

 

Snelle reddingsboot voorzien van 40PK Yamaha buitenboordmotor, uitgerust met reddingsmaterialen, mobilofoon en marifoon.
Deze boot wordt ingezet voor opleidingsdoeleinden en bij incedentele bewakingen. 

 

 

 

 

 

Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch
Tweeberg 78
5246 XN 's-Hertogenbosch


Google+

ANBI