Zwem-ABC

De Bossche Reddingsbrigade is een erkende opleider voor de 3 Nationale Zwemdiploma's: A, B en C. Het Zwem ABC is inhoudelijk gericht op het jonge kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich dan goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water. In een waterrijk land als Nederland is het noodzakelijk dat kinderen al op vroege leeftijd leren zwemmen.

Bij de BRB kun je vanaf 4,5 jaar les krijgen in het Zwem ABC. De lessen zijn 1x per week op dinsdagavond in zwembad Sportiom in 's-Hertogenbosch. De lessen duren 40 minuten en zijn van 18-18.40 uur of 18.45-19.25 uur. De lestijd is niet zelf te kiezen, maar hangt af van de beschikbare ruimte.

Om lessen te kunnen volgen bij de BRB moet je lid worden van onze vereniging, je kunt dus geen losse lessen kopen. Voor meer informatie over het lidmaatschap en inschrijving kun je contact met ons opnemen.

Speciaal voor ouders is er een nieuwe website waarop alle ins en outs over zwemles te vinden zijn: www.allesoverzwemles.nl. De website zorgt voor meer duidelijkheid over diplomazwemmen, kleding en de uitvoering van de oefeningen in het water.

 

licentiehouder ZwemABC

 

 

 

 

 

Reddingsbrigade Nederland

Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch
Tweeberg 78
5246 XN 's-Hertogenbosch


Google+

ANBI